Menu

Осигури безопасност за теб и любимите си хора с iHELP!

Осигури безопасност за теб и любимите си хора с iHELP

Бъди част от най-голямата мрежа за взаимопомощ в страната!

Попадал ли си в ситуация, когато човек има нужда от помощ, а ти не можеш да помогне, защото не знаеш, какво да направиш... чакаш линейката, а времето тече?

Можеш да го промениш тази страшна ситуация, бързо и лесно, само с един SOS бутон, който алармира семейство, приятели, спешна помощ, спасители-доброволци в радиус от 500 м, чрез мобилното приложение iHELP.

Жителите на гр. Габрово са от хората, които използват iHELP и намаляват времето за реакция с 10 пъти, чрез мрежата си от над 600 потребители, готови да се притекат на помощ.

Можеш да предотвратиш това, БЪРЗО, само с един SOS бутон, който алармира семейство, приятели, спешна помощ, спасители-доброволци в радиус от 500 м. - или накратко, мобилното приложение iHELP!

Община Габрово е първата в България, която осигурява iHELP на своите граждани. По този начин всеки може да бъде ГЕРОЙ - ти можеш да си герой за някого и да създадеш по-сигурна среда за живеене! Да, това прави мобилното приложението, спасява човешки животи, само трябва да го свалиш на своя телефон. И то СЕГА!

Мрежата за взаимопомощ не приключва само със сваляне на приложението на телефоните, а и обучения по първа помощ, обучили над 500 човека.

Във всички гимназии в град Габрово се провеждат обучения за първа помощ, които учат освен на основни практика и на това да реагираме, да не бъдем пазивни. Да помагаме без страх и най-вече да знаем, как да го направим, по правилния начин.

Представи си, сега, че си в огромна нужда от спешна помощ, какъв е шансът да оцелееш ти или твои близък?

ГОЛЯМ!

Да, голям е, защото това, което iHELP ще направи, е да:
  • Алармира всички спешни контакти, 112 и хората в радиус от 500 м
  • Намали времето за спасяване
  • Осигури указания за оказване на първа помощ
  • Локализира най-близките болници, дефибрилатор и аптеки

Градове като Габрово, са от онези безопасни места, в които винаги има смели хора, които са готови да помагат и да бъдат добър пример за децата си.

Месец май дава началото на кампанията first responders! В нея ще се обучават обикновени граждани за второ ниво спасители – най-добрата новина, е че вече има 5 групи доброволци.

iHELP не е просто мобилно приложение, това е начин, по който може да си помагаме, да бъдем отговорни едни за други. Да бъдем съпричатни и да бъдем заедно, защото животът е ценен и трябва да се грижим за него.

iHELP те учи да не подминаваш, когато видиш паднал човек на улица, а да се опиташ да направиш най-доброто, за да запазиш живота му.

Сега, видя, че това не е просто поредното мобилно приложение в телефона ти, а отговорности и съпричатност.


Не забравяй, че след 4 минути мозъчните клетки започват да умират от сърдечна недостатъчност... нима би гледал как някой умира, защото се страхуваш и не знаеш дали няма да навредиш повече, ако помогнеш?

Времето за пристигане на линейка в България е между 10 и 20 минути, шансът за оцеляване след внезапно спиране на сърдечната дейност намалява до едва 7 %! Страшничко, а?

Можеш да промениш черните статистики, защото има iHELP!

Не забравяй, че мрежата за взаимопомощ се създава от нас хората и без нашето участие iHELP не би съществувал.

Свали iHELP безплатно на своя телефон: